За мен

Обичам храната!

Аз съм Александра  и обичам храната, обичам я във всеки неин аспект, обичам да я приготвям, обичам атмосферата и емоцията, която създава храната. Никой и нищо не може, да постигне уюта на домашно приготвената храна.
От всичко най-любимо ми е, когато човека за когото готвим е удволетворен от резултата, няма по-голяма награда за мен.

В това пространство ще споделям свежи, ароматни рецепти, които обичам да приготвям и ям в реалния си ежедневен живот. Ако не го ям в реалния живот, няма да го пусна в блога. Целта ми е да ви вдъхновя с храна, която е едновременно достъпна и вълнуваща, независимо дали готвите за себе си, семейството си, съквартирантите или приятелите си. Искам да сте толкова развълнувани от тези рецепти, че с нетърпение да очаквате 17:00 часа, когато можете да се приберете от работа и да започнете да готвите.

Във връзка с това, наистина ОБИЧАМ да гледам храната, която приготвяте. Ще се радвам, ако тагнете @Aleksandrahoemade във вашите снимки и истории в Instagram! Обичам да  взаимодействаме и очаквам с нетърпение вашите произведения който с радост ще споделя в Instagram Stories,за един по красив и вкусен живот.